Lehdistötiedote 2.11.2017: Merkittävä talotekniikan asiantuntija R.J.Virta Oy Rejlersille

Rejlers on hankkinut Insinööritoimisto R.J.Virta Oy:n osakekannan. Insinööritoimisto R.J.Virta Oy on koko Suomessa toimiva, turkulainen talotekniikan LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelutoimisto.

Yritys jää toimimaan Rejlersin tytäryhtiönä. Insinööritoimisto R.J.Virta Oy:n toimitusjohtaja Rauno Virta jatkaa yrityksen toimitusjohtajana.

Yrityksen toimialaan kuuluvat LVI-suunnittelu ja konsultointi, rakennusautomaatiotekninen sekä puhdastilatekninen suunnittelu ja konsultointi. Sen erikoisosaamisalueena ovat toimisto-, hotelli-, kylpylä- ja liikerakennukset sekä lääke- ja elektroniikkateollisuus, puhdastilat sekä kylmätekniset järjestelmät. Yritys on perustettu vuonna 1996. Rauno Virta on vuodesta 1980 alkaen toiminut suunnittelijana LVI -alan diplomi-insinöörin koulutustaustalla hankkien erittäin laajan suunnittelukokemuksen, asiakaspohjan ja tuonut tämän tietotaidon sekä kokemuksen yrityksen toimintaan.

Rejlers on erikoistunut vaativien projektien talotekniikan suunnitteluun. Rejlersin palveluksessa on yli 130 talotekniikan ammattilaista.

– Yhdessä Rejlersin kanssa saamme toimintaamme lisää pitkäjänteisyyttä sekä Turkuun vahvan puhtaasti LVIS -suunnitteluun pystyvän ja keskittyvän yksikön palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita. Toimimme toistaiseksi omalla nimellämme ja toiminta pysyy vähintään yhtä asiakaslähtöisenä, ammattitaitoisena ja tehokkaana kuten tähänkin saakka taustoitti Insinööritoimisto R.J.Virta Oy:n toimitusjohtaja Rauno Virta. 

– Insinööritoimisto R.J.Virta Oy vahvistaa talotekniikan palvelutarjontaa Varsinais-Suomessa. Insinööritoimisto R.J.Virta Oy LVI –osaajana yhdessä Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä Oy:n kanssa muodostaa vahvan toimijan Turussa kertoo toimialajohtaja Timo Tenninen.

Median yhteydenotot: 
Rauno Virta, toimitusjohtaja, Insinööritoimisto  R.J.Virta Oy, puh.050 522 2030
Timo Tenninen, toimialajohtaja, Rejlers Finland Oy, puh. 0400 403902

Insinööritoimisto R.J.Virta Oy on perustettu vuonna 1996. Yritys on koko Suomessa toimiva, turkulainen talotekniikan LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelutoimisto. Sen liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli n. 850 000 €.

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 18 paikkakunnalla. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2016 oli noin 41,2 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 550 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -yhtiötä. Rejlers AB työllistää yli 2100 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

Takaisin etusivulle